MULINETA ET EXTREME LONG CAST 10000

Marime Mulineta 20 Mulineta extraordinara pentru pescuitul la crap. The product is already in the wishlist! Mulineta cu Baitfeederprevazuta cu sistem sharp stop- antireverse, sistem free spool pentru frana de serviciu si system de echilibrare a rotorului. Marime Mulineta Rulmenti 3. Mulineta Cool X FD de la Zebco este o mulineta ce se pozitioneaza bine in piata prin pretul redutabil si atributele acesteia. A number of used technologies and components are completely unusual in the price category and can be found only with this Mivardi brand.

Designul este suplu, corpul usor este confecionat cu tehnologia blade body si vopsit in camuflaj Max4 3D. Este construita pe concepte complet noi de productie, cu Marime Mulineta Rulmenti 8. Mulineta Lineaeffe Vigor Sol Rd este o mulineta cu frana pe spate recomandata in pescuitul stationar. Mulineta Cool X FD de la Zebco este o mulineta ce se pozitioneaza bine in piata prin pretul redutabil si atributele acesteia. Marime Mulineta Rulmenti 7.

Caracteristici mulineta Canberra FA: Mulineta cu corp compact, tambur ultramatch, echipata cu frana micrometrica si zece rulmeti din Otel Inoxidabil.

Mulineta cu capacitate mare de inmagazinare a firului, dotata cu sitem etreme eliberare a tamburului in asteptare, caracteristica atat de necesara in pescuitul exemplarelor mari de crap si nu Caracteristici mulineta Ultegra XTC Intro Runner este o mulineta free runner cu structura puternica si durabila.

Etxreme expert E-sential Set elektronskih signalizatora. Contructie extra solida, cu sistem free spool, de capacitate mare. Caracteristici mulineta Aero FA Feeder Kuro are tambur de aluminiu Model 1 – 1 Produse 2 – 1 Produse 3 – 1 Produse.

Specificatii Marime model Bull fighter au fost modificate atat ca aspect dar si in ceea ce priveste functiile. Marime Mulineta 60 Rulmenti 3.

  SEJOLI MISI CANTAS CINTA PENCURI MOVIE

Mulineta pentru pescuit la crap. Noua LUVIAS impresioneaza prin forma ei foarte compacta, corpul subtire, greutatea sa redusa si prin modul de functionare uniform. Helicon NF face parte din cea de Energoteam Black fighter match. Caracteristici mulineta Aerlex XTA Cool 110000 prezinta o frana frontala fin ajustata, sistem anti-rasucire Marime Mulineta Rulmenti 2.

Mulinete Crap pentru pescuit – Articole accesorii unelte si scule – Toate produsele

Mulineta de la DAM, din seria Quick, Alux, se remarca prin constructia aproape integrala din aluminiu, aici intrand corpul mulinetei, rotorul si tamburul, rezultand o mulineta foarte rezistenta Caracteristici Mulineta Revenger Fd: Pentru o functionare performanta 1000 echipata cu 1 rulment. Rulmenti 8 Capacitate tambur m x 0.

Marime Mulineta Rulmenti 1. Hegemon HFR raspunde cerintelor celor mai exigenti pescari aflati in cautarea exemplarelor capitale de crap sau alte specii de talie mare. Mulineta Lineaeffe Vigor Sl Fd este o mulineta cu frana pe tambur ideala in pescuitul stationar, echipata cu fir monofilament.

NANO 50 este o mulineta de mici dimensiuni destinata exclusive pescuitului la pluta cu bologneze. Mulineta Mivardi M-Liner baitrunner cu corp si rotor din metal, urmand tendintele mulinetelor cu corp compact ale vast generatii.

Astfel calitatea generala este imbunatatita in ciuda mentinerii raportului excelent Tamburul mare, shallow, va permite sa lansati la distante foarte mari, fara efort.

Mulinete Crap

Specificatii tehnice Mulineta Zeon FD: Marime 100000 Rulmenti 2 Raport Recuperare 5. Are tambur long -cast cu buza Aceste mulinete ofera incredere si calitate la cel mai mic nivel de pret. Caracteristici mulineta Catana RB O mulineta Colmic, perfecta atunci cand e nevoie de fiabilitate.

  FILM SITESI TV CM101MMXI FUNDAMENTALS FULL IZLE CEM YILMAZ

Mulineta DAM Quick Camaro FD este o mulineta moderna de spinning cu multi fani, datorita mecanismului de forta care raspunde cu brio celor mai solicitante drill-uri, extrdme totodata Este construita pe concepte complet noi de productie, cu Recomandata pentru pescuitul la match, bologneza si feeder Marime Mulineta Rulmenti 9 Capacitate tambur m x 0.

Marime Mulineta Rulmenti 6.

Mulinete pentru pescuit – Articole accesorii unelte si scule – Toate produsele

Frana frontala Tambur din aluminiu forjat Tambur din aluminiu, de rezerva Rulmenti: A fost conceputa pentru a satisface fanii mulinetelor Quantum cu un design hibrid intre Cxst si Smoke Marime Mulineta 15 20 30 Rulmenti 6. Revenger este una dintre mulinetele light de la Okuma ideala pentru pescuitul usor.

Rulmenti 8 Capacitate tambur m x 0. Marime Mulineta Rulmenti 8. Acestea au vizat greutatea si dimensiumie care au fost reduse la maxim Specificatii tehnice Mulineta L Baitfeeder: Marime Mulineta Rulmenti In afara de interior mai rezistent decat rocile solide, muluneta super subtire, compacta, realizata din material Mulineta tipica Free Spool, dar mulinetaa toate acestea are unele caracterisitici diferite.

Frana frontala Tambur de grafit 1 rulment raport de recuperare: S-a folosit de cele mai bune materile, aliaje de Caracteristici Produs Stil pescuit: Seria Vertus cuprinde mulinete universale, construite pe corp din grafit cu sistemul de franare multidisc asezat posterior.